Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Apaydın, “1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun”

Apaydın, “1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun”
1 Mayıs 2022 02:11

Bütün çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, “Keyif alarak yapılan her iş güzeldir. Fakat en güç işi yapmak işsiz gezmekten iyidir. Emek olmadan hiçbir şey olmaz. Emeğini satıp, helal yoldan ayrılmadan evine ekmek götüren başta emekçi şoförlerimiz olmak üzere 1 Mayıs İşçi Bayramını tüm şoför camiası adına kutluyor, İşçi ve emekçinin hakkını aldığı bir dünya düzeni diliyorum” dedi.

“İşte Başarı Sağlamak İçin Çalışanın Hakkını Vermeliyiz”

Çalışanların emekleri konusunda hakkı gözeterek saygılı davranılması gerektiğini belirten Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, “Emek en kutsal değerdir. Bu değerin karşılığını bulması için işçi ve emekçinin haklarını korumalı, kâr etme düşüncesi ile emekçinin haklarını sekteye uğratmamalıyız. Emeğimizin karşılığını almak için dayanışma içerisinde olmalı. Ülke ekonomisine katkı sağlayarak aydınlık geleceklere yol almalıyız. Emektarın, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tüm şoför camiası adına kutluyor, bu özel günün bayram havasında geçerek kardeşliğimizin güçlenmesine vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

ETİKETLER: