31 Ekim 2026, 04:01:21
Dolar 49,9478
Euro 55,8283
Altın 6.226,76
BİST 10.759,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Çok Bulutlu
İstanbul
15°C
Çok Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Chubb Küresel Hasar Ekibine Üç Atama

Chubb Küresel Hasar Ekibine Üç Atama
30 Ekim 2026 22:37

Küresel mülk ve kaza sigortacılığı şirketi Chubb, küresel hasar ekibinde üç kritik üst düzey atama gerçekleştirdiğini duyurdu. Şirket bünyesinde yapılan yeni görevlendirmeler kapsamında Lisa Wilson Kuzey Amerika Hasar Başkanı, Jamie Trish Küresel Hasar Operasyonları Yöneticisi, Norm Rafsol ise Küresel Hasar Teknik Direktörü pozisyonlarına getirildi. Üç yönetici de Chubb Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Küresel Hasar Yöneticisi Kevin Rampe’ye bağlı olarak görev yapacak.

Yeni görevi kapsamında Kuzey Amerika Ticari ve Bireysel Branşlar hasar süreçlerinin ve hizmetlerinin tüm yönlerinden sorumlu olacak Lisa Wilson, teknik süreçlerin yönetimine ve dijital kabiliyetlerin entegrasyonuna liderlik edecek. Wilson, aynı zamanda Kuzey Amerika Sigorta Başkanı Juan Luis Ortega’ya raporlayacak. 2023 yılında Chubb’a katılan Wilson, son olarak Kuzey Amerika Hasar Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

26 Ekim itibarıyla Küresel Hasar Operasyonları Yöneticiliği görevini üstlenen Jamie Trish ise şirketin küresel operasyonel altyapısını yönetmekten sorumlu olacak. Operasyonel öncelikleri, hizmet standartlarını ve çalışma modellerini belirleyecek olan Trish; hasar merkezleri, tedarikçi yönetimi ve küresel müşteri deneyimi süreçlerine liderlik edecek. Chubb’a 2024 yılında katılan Trish, daha önce Fairmatic (yeni adıyla LEEO) Başkanlığı ile Allstate Business Insurance ve Liberty Mutual bünyesinde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuştu.

Derhal geçerli olmak üzere Küresel Hasar Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Norm Rafsol ise küresel çapta büyük hasarların, trendlerin, yeni gelişmelerin ve ortaya çıkan risklerin raporlanması ile izlenmesine yönelik çerçevenin güçlendirilmesinden sorumlu olacak. Rafsol ayrıca, karmaşık ve yüksek hasarlı dosyaların teknik denetimini yürütecek. 2007 yılında Chubb ailesine katılan Rafsol, son olarak Finansal Branşlar, Siber Hasarlar ve Hasar Segmentasyonu Başkanı olarak Kanada ile Bermuda bölgelerinin sorumluluğunu üstleniyordu.

ETİKETLER: , ,